Is ‘Your Dog’ inderdaad het beste voor uw hond?

Zou het niet prachtig zijn als de voeding van uw hond helemaal op zijn rasspecifieke behoeften zou zijn aangepast? Uw hond zou dan precies eten wat hij nodig heeft. Een recept op maat voor uw trouwe metgezel. Dit lijkt vanaf nu mogelijk met YourDog. Door het unieke productieproces wordt er iedere keer speciaal voor uw hond een verse zak voeding op maat geproduceerd. Door het voer zelfs te produceren is het bovendien niet duurder dan uw huidige voer. Waarschijnlijk zelfs nog een stuk voordeliger. Het is algemeen bekend dat de kostprijs van de meeste topmerken zoals Royal Canin, Hill’s, Pro Plan en Eukanuba voor een groot deel bestaat uit de reclamekosten. YourDog wil hier niet aan mee doen, en het geld liever uitgeven aan het maken van een goede brok. Dit klinkt allemaal erg mooi. De producent lijkt in de eerste plaats naar het belang van uw hond te kijken en wat minder naar zijn eigen inkomsten. Maar zoals alles moet de praktijk het uitwijzen. Bent u nieuwsgierig geworden? Trial and error is vaak de beste manier om er achter te komen of de beweringen kloppen. Probeer dus ¬†eens een zak uit en als u uw hond inderdaad ziet opbloeien vertel het dan verder aan andere hondenbezitters. Your Dog is onder andere verkrijgbaar bij Pet’s Dinner Bestelservice uit Rotterdam en bol.com. Kijk voor meer info op de website van deze twee aanbieders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *